21. 3. 2015

Pudingove Kocky

Včera ma Paľko vyzval na súboj v najlepšom jedle, keďže sme práve doma skoro nič nemali, ako prvé ma napadlo, že spravím puding. Samotný puding je ale slabý nápad ten už vie spraviť aj Palko tak vymyslel pudingové kocky.




Ako na tejto stránke býva zvykom, nečakajte v rubrike recepty presný recept, pravý kuchári varia od oka. (otravnejšie ako variť podla receptu je recept písať)


Láska dvoch kockáčov...


Keď chceme spraviť hustý puding, aby sa dal krájať, musíte do mlieka dať viac pudingu, samozrejme. Dal som 1sáček na 300ml mlieka.



K tomu tradičné cesto na wafle, múka, tuk, vajíčko, mlieko.


Po dvoch rokoch som znovu robil karamel, na karamel potrebujete cukor a maslo teda ak nemáte šľahačku.


Ako čerešničku na torte som použil ríbezle.



Najdôležitejšie je jedlo naaranžovať, v tomto smere sa musím ešte veľa učiť... a na fotenie jedla musí mať človek asi tiež špeciálny talent... Ale aspoň chuť bola výborná


1 komentár:

  1. The Laguna Tools Series CNC Plasma is the right precision machining fit for businesses that want excessive performance at an entry-level plasma value. A solid steel frame means the Laguna CNC plasma has minimal vibration and excellent precision. With elective energy provides from business chief Hypertherm, Laguna can tailor a machine to meet your whole fabricating needs. Remove part from the vise and instruments from the spindle, clean the work space, and properly shut down the machine. Be certain to wash the work space and leave the machine and instruments in the location and situation you discovered them. Inventables presents a 30-day money-back assure on X-Carve CNC machines, excluding original and return shipping.

    OdpovedaťOdstrániť